Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aszfaltozás

 

 Profik vagyunk ebben:

  • Aszfaltozás
  • Kátyúzás
  • Zúzalékolás
  • Betonozás
  • Makadám utak készítése
  • Szegélykövezés
  • Murvázás
  • Földmunkák
  • Térkövezés
  • Mart- aszfaltozás

A megrendelt munkálatainkat, legyen kicsi vagy nagy, próbáljuk legjobb tudásunk szerint végezni, odafigyelni a munkafolyamatok pontos elvégzésére . Hosszú távra tervezünk, és bízunk abban hogy partnereink a jövőben is minket fognak választani. Törekszünk a pontosságra, gyorsan és precízen készítjük el a megrendelt munkát.Ha velünk végezteti el a munkálatokat kedvezményt biztosítunk.

 

Úthibák kezelése ősszel is! – Kiemelt munkálatok az évszakban

Úthibák kezelése ősszel is! – Kiemelt munkálatok az évszakbanHa Ön autótulajdonos, biztosak vagyunk benne, hogy nem az ősz a kedvenc időszaka, hiszen az évszak számos olyan időjárási tényezőt tartogat, ami hátráltatja az utakon történő közlekedést. Sajnos a helyzetet még jobban megnehezítik az úthibák, hiszen egy erőteljesebb csapadékos hét után körülményes kivenni a mélyebb kátyúkat útközben, emiatt balesetek következhetnek be, vagy tönkremehetnek az autó bizonyos szerkezeti elemei.

Ahhoz, hogy mindez elkerülhető legyen, gondoskodni kell rendszeresen az úthibák kezeléséről, ezért, ha közvetlen környezetében észlel veszélyes kátyúkat, keressen minket bizalommal! Az úthibák kezelése terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így megfelelő technikával, minőségi munkával szüntetjük meg az úthibákat.

Mivel mi is tisztában vagyunk az évszak nehézségeivel, rövid határidőt betartva vesszük kezelésbe a kátyúkat! Bátran keressen fel minket úthibák kezelése kapcsán, készséggel állunk rendelkezésére!

 

A makadámutak építéséről bővebben

A makadámutak építéséről bővebbenA makadámutak tömörített kőzúzalék-borítással készült műutak, melyek manapság is népszerű megoldásnak számítanak az útépítés terén, ugyanis alacsony ráfordítással régi, elhagyatott utak is felújíthatóak a módszerrel.

Ahhoz, hogy a makadámút építése hosszú távú befektetéssé váljon, megfelelő mennyiségű és minőségű kőanyagra van szükség, ami a betöltés után aszfaltozhatóvá válik, így egy szilárd burkolatú út jöhet létre. A makadámutak építése főleg erdőgazdálkodási és magánutak esetében jöhet szóba, de mindez természetesen a megrendelő igényeitől is függ, így más utakkal kapcsolatban is alkalmazható a módszer, de erről mindenképp szakemberrel szükséges konzultálni!

A makadámutak építése többféle kivitelezésben megvalósítható, például vízzel is szokták kötni, aminek lényege, hogy a durva kőzúzalékra zúzottkőből 12 cm vastagságú réteget hoznak létre, amelyet vízzel öntözve hengerelnek, majd az így kapott szilárd felületre újabb, már finomabb kőzúzalékot terítenek, amit végül homokkal zárnak le.

Ha Ön is élne a makadámutak építésének lehetőségével, keressen minket bizalommal!

 
 

 

Partner oldalunk: Aszfaltozás - Mart aszfaltozás - útépítés